top of page

ADVIES

Bij aanschaf van een nieuw instrument

Wilt u een piano of een vleugel aanschaffen maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Sander kan u helpen bij het vinden van een geschikt instrument voor u als hobbyist, professional, voor in de studio of bijvoorbeeld voor in de kerk. Of het nu een nieuw of gebruikt instrument moet worden, Sander heeft goede contacten met leveranciers van zowel nieuwe als gebruikte instrumenten. Mocht u uw instrument willen laten restaureren dan kan hij u daar ook bij adviseren zodat u er van op aan kunt dat uw kostbare bezit niet ‘kapot gerepareerd' zal worden. Voor informatie kunt u een email sturen naar info@castproductions.eu

 

Vanzelfsprekend kunt u ook als bedrijf een beroep doen op assistentie in uw showroom of tijdens beurzen. Informeer naar de mogelijkheden.

Sander verzorgt al zo'n 20 jaar het entertainment voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om een receptie, bruiloft, bedrijfsfeest of festival. Bedrijven als RTL Nederland, Arjan van Dijk, Heineken, Holland Casino, BMW, Volvo en Rabobank behoren inmiddels tot de vaste opdrachtgevers.

Beste keuze voor entertainment
Bent u actief als trainer voor bedrijven?

Sander kan uw training of workshop voorzien van passende muziek en/of geluidseffecten waardoor emoties nog sterker worden weergegeven. Ook is het prettig dat er bij binnenkomst welkomstmuziek gespeeld wordt zodat er een aangename sfeer ontstaat, zelfs als de onderwerpen minder leuk zijn.

bottom of page