top of page

PIANOLES

Heb jij altijd al graag willen pianospelen of zou je het weer willen oppakken? Sander verzorgt pianoles op elk gewenst niveau en in elke stijl in Dordrecht en in de overige Drechtsteden. Zie www.pianolesdrechtsteden.nl .

Pop, jazz, latin, blues, klassiek of misschien wil je worden geholpen voor het toelatingsexamen van het conservatorium. Ben je zanger, zangeres of singer-songwriter en wil je jezelf begeleiden op de piano? Ook dan zit je goed bij Sander. 

Noten lezen

Wil je graag pianospelen maar zie je op tegen het noten lezen?

Dan doen we dit gewoon niet. Je hoeft niet je boterham te verdienen met pianospelen. Het moet vooral leuk zijn! 

Geen piano?

Heb je geen piano en zou je deze graag willen aanschaffen of huren? Sander kan je helpen bij de keuze voor een nieuwe of goede gebruikte piano. Of het nu gaat om een akoestische vleugel, een akoestische piano of liever een digitale piano. Hij heeft het netwerk, weet waar “de buitenkansjes” te koop staan en hij geeft je een onafhankelijk advies. Zodra je piano in huis staat kun je meteen beginnen met pianoles!

Heb je vragen of twijfel je?

Heb je vragen? Neem eens een kijkje op www.pianolesdrechtsteden.nl of wil je eens samen brainstormen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek samen met Sander waarbij hij jou kan helpen en voor je het weet speel jij de sterren van de hemel!

bottom of page